0 Кошница

Академичен съвет

Международният алианс "MyRealWay" обръща голямо внимание на научните изследвания и експерименти, които доказват ефективността и безопасността на своите продукти. Ние изграждаме партньорства с научни институции, университети, лаборатории и научни медицински организации. Европейският клон за регенеративна медицина и Нутрициология и Европейското научно дружество създадоха Академичния съвет - колективен научен консултативен съвещателен орган.

Целта на Академичния съвет е подобряване на изследователските дейности в рехабилитационната медицина и Нутрициология, укрепване и разширяване на връзката на индустрията със специалисти на територията на ЕС, развитие на работата по повишаване на осведомеността и образователните дейности за нови продукти и програми, свързани със здравето. Бордът на Съвета е във формиращ се етап. В момента Академичния съвет се представлява от:

Dr. Jörg Schulz - професор, доктор по медицината, терапевт, кардиолог и гериатър (Германия)

Vladimiras Tyminski - председател на Европейската академия за естествени науки, професор (Германия)

Dr. Stephan Heymann - доктор, физик, и молекулярен биолог. В различни изследователски проекти, той се е посветил на изучаването на гени и протеини, както и имунология и биоинформатика (Германия)

Georgijus Tyminski – председател на Европейското научно дружество, заместник-председател на Европейската академия за естествени науки, професор, доктор по медицина (Германия)

Irina Savitskaya – доктор на медицинските науки, член на Европейската  академия за естествени науки (Русия)

Ala Grigienė  - лекар с 20-годишен опит, ръководител "FUTURAGE" Медицинска клиника антистареене (Литва)  

Sigitas Teiserskis  - лекар по нутрициология, с дългогодишен опит, член на Европейското научно дружество