0 Кошница

Предимства на многокомпонентните пептиди комплекси на "MyRe

В основата на ефективността на пептидните комплекси на "My Real Way" е комбинацията от съставки с висока ефективност. Пептидните комплекси на "MyRealWay" не съдържат никакви изкуствени добавки или други потенциално вредни съставки и притежават редица основни свойства за рехабилитация, профилактика и възстановяване на организма. 

Многокомпонентен балансиран състав

Всяка капсула "My Real Way" съдържа индивидуално избрани съставки, които ние не можем да получим достатъчно от нашите ежедневна храна - биоактивни пептиди, витамини, минерали, фитонутриенти.

Селективен ефект

Съставките на всеки многокомпонентен пептид биорегулатор са внимателно подбрани, за да се засили специфичния ефект на биоактивните пептиди върху клетките на определени органи и тъкани. Витамини, минерали и фитонутриенти синергично засилват действието на пептида, като по този начин, най-ефективно лекува всеки орган или система с максимален ефект. Това означава, че всеки орган на тялото получава необходимите си хранителни вещества в оптимално количеството.

100% натурални

The unique formulation of „My Real Way“ supplements is entirely devoid of artificial additives. All our products contain the natural ingredients only: peptides of animal origin, herbal extracts, vitamins, minerals.


Подобрена капсула 

Еластичната, антиалергична капсула е изработена от естествен полимер от растителен произход - хипромелоза. За разлика от желатиновите капсули, капсулите от хипромелоза се разтварят по-бавно, а хранителните вещества се отделят и се абсорбират от клетките на тялото постепенно и равномерно. Капсулата е подходяща за вегетарианци и може да се класифицира като кошер от потребителите на продукта. 


Към онлайн магазина