0 Кошница

За да станете член

Независимо от географското пребиваване, професия и възраст, който се интересува от здравословния начин на живот и има желание да продължи живота си пълен с енергия и сила, може да стане член на клуба.

Присъединяването към клуба е безплатно и не включва никаквo допълнително заплащане. За да станете член, моля, попълнете формата за партньорство в уебсайта на “My Real Way”

Ние приветстваме социално активните хора, желаещи да допринесат за увеличаване на броя на здравите хора на планетата и провеждането на образователни дейности. Всеки, който споделя ценностите и идеите на нашата фирма, готов е да консултира своите приятели, клиенти и пациенти в т.ч. и офлайн за новаторските характеристики на нашите продукти ще бъде насърчаван с допълнително предимство да създаде  свой собствен "My Real Way" клуб с дадени индивидуални привилегии. 

 Предлагаме ви една нова възможност да създадете своя личен "My Real Way" клуб или да се присъедините към съществуващи "My Real Way" клубове на работното си място. Вашето място за работа може да бъде уелнес и профилактични центрове, SPA и козметични салони, центрове за възстановителна медицина и фитнес клубове, свързани със онлайн магазин за здравни продукти, аптека, медицински кабинети и институции. 

Специалните условия за покупка с 15% отстъпка са изключителни и продуктите не са достъпни за широката аудитория – те са една от многото възможности, които се предлагат за членове на международната общност на "My Real Way” клубовете. Клубните членове спестяват парите си, те са добре образовани и аргументирано отговарят на въпросите за здравето и поддръжката на красотата. Членовете могат да участват в експертни семинари, кръгли маси, конференции и да създадат свой собствен бизнес, използвайки марката и логото на "My Real Way" с всестранната подкрепа на Клуба.

Добре дошли в “My Real Way” Клуб!